* Traktaties *

Helaas is het tijdelijk niet mogelijk om bij De Knutselschuur traktaties te bestellen!!

De Knutselschuur maakt heel graag de traktaties voor de verjaardag of geboorte van de kinderen.  De figuurtjes zijn gemaakt van verschillende kleuren karton. De volgende figuurtjes zijn onder andere te koop in de webwinkel;  Tinkerbell, Peter Pan, Cars auto's, Pokemon, Donald Duck, Mickey Mouse, Minnie Mouse, Hello Kitty, Bumba enz. Staat jou favoriete figuurtje er nog niet bij mail me gerust want dan ga ik kijken of ik het figuurtje kan maken.

 

De prijs van de kartonnen figuurtjes is vanaf € 0.60 per stuk. Het is heel goed mogelijk om zelf met dubbelzijdig tape snoep of iets dergelijks aan het kartonnen figuurtje vast te maken. Maar uiteraard kan u dit ook laten doen door De Knutselschuur. In de webwinkel kan uit verschillende snoepjes, koekjes  of chips gekozen worden. Uiteraard worden de traktaties leuk ingepakt in cellofaan met vrolijk gekleurde lintjes. Let wel op, de traktaties met snoep, koek of chips erachter worden verstuurd als pakketpost.

De traktaties kunnen ook besteld worden met karton erachter waar u zelf een zakje chips tussen kan stoppen. De kosten hiervoor bedraagt € 0.10 per traktatie. De kartonnen chips houders kunnen in de webwinkel besteld worden. De verzending van de traktaties met een kartonnen chips houder is brievenbus post.

De traktaties kunnen ook besteld worden voorzien van een karton waar knijpfruit tussen geplaatst kunnen worden. De kosten voor deze kartonnetjes bedraagt € 0.20, hierbij is ook inbegrepen dat je naam erop staat.

De kant en klare traktaties opsturen is pakketpost volgens PostNL tarief € 6.75.

Ophalen van de traktaties bij De Knutselschuur in Hoofddorp is ook mogelijk.

 

Minimale afname van de traktaties is 3 stuks per figuurtje.

Mocht je er niet helemaal uitkomen of heb je speciale wensen, kan je dit altijd vrijblijvend vragen via de mail deknutselschuur@kpnmail.nl