* Traktaties *

De Knutselschuur maakt heel graag de traktaties voor de verjaardag of geboorte van de kinderen.  De figuurtjes zijn gemaakt van verschillende kleuren karton. De volgende figuurtjes zijn onder andere te koop in de webwinkel;  Tinkerbell, Peter Pan, Cars auto's, Pokemon, Donald Duck, Mickey Mouse, Minnie Mouse, Hello Kitty, Bumba enz. Staat jou favoriete figuurtje er nog niet bij mail me gerust want dan ga ik kijken of ik het figuurtje kan maken.

 

De prijs van de kartonnen figuurtjes is vanaf € 0.60 per stuk. Het is heel goed mogelijk om zelf de kartonnen figuurtje zelf met dubbelzijdig tape op een bekertje of iets dergelijks te maken. Maar uiteraard kan men dit ook laten doen door De Knutselschuur. Een bekertje erachter zonder snoep kost € 0.15 per traktatie extra. Als je in de webwinkel minimaal 2 snoepjes en/of speelgoed erbij besteld, dan zit het bekertje bij de prijs in en worden de traktaties leuk ingepakt in cellofaan met vrolijk gekleurde lintjes. Let wel op, de traktaties met een bekertje erachter worden verstuurd als pakketpost.

 

De traktaties kunnen ook besteld worden met karton erachter waar een zakje chips tussen gestopt kan worden, kosten hiervoor bedraagt € 0.10 per traktatie. Bestel je de traktaties kant en klaar met een klein zakje chips dan zit het kartonnetje bij de prijs in en worden ze per stuk leuk voor je ingepakt!! De kant en klare traktaties opsturen is pakketpost volgens TNT tarief € 6,50. Ophalen van de traktaties bij De Knutselschuur in Hoofddorp is ook mogelijk.

 

Minimale afname van de traktaties is 5 stuks per figuurtje.

Mocht je er niet helemaal uitkomen of heb je speciale wensen, kan je dit altijd vrijblijvend vragen via de mail deknutselschuur@kpnmail.nl