* Bruidstaart Toppers *

Laat een originele taarttopper maken voor jullie huwelijksdag!! De taarttopper wordt gemaakt van Fimoklei en is niet eetbaar maar kan juist lang bewaard worden. De taartopper wordt speciaal voor jullie gemaakt en aan jullie wensen aangepast. Zo is het mogelijk om een hobby,  huisdier of kinderen uit te beelden op  de taarttopper.

** Kosten **

Omdat alle wensen en bruidsjurken anders zijn ontvangt men een vrijblijvende offerte.  Voor eventuele extra wensen zoals uitbeelden hobby, huisdieren of kinderen zullen extra kosten berekend worden. Na akkoord van de offerte dient men een aanbetaling te doen van 25%, de rest dient na akkoord van de taarttopper voldaan te worden.

De kosten voor een persoonlijke taarttopper is vanaf € 65,-

** Hoe gaat het in zijn werk **

Voor het maken van de taarttopper ontvang ik foto's van de trouwjurk, trouwpak en zoveel mogelijk andere informatie zoals kleur bruidsboeket enz. waarna een vrijblijvende offerte wordt opgesteld. Na akkoord van de offerte en ontvangst van de aanbetaling ga ik voor jullie aan de slag. Het maken van de taarttopper kost ongeveer tussen de 18 a 20 uur.

Bestel daarom tijdig de taarttopper zodat deze tijdig voor de bruiloft verzonden kan worden.

Voordat de taarttopper wordt afgebakken mail ik foto's ter akkoord. Eventueel kunnen er nog kleine aanpassingen aan de taarttopper gedaan worden, zodat we allemaal tevreden zijn over het resultaat! 

Als de kleding van het bruidspaar een verrassing is voor elkaar, kunnen de foto's apart gemaild worden.

De taarttopper wordt verzonden via PostNL pakketpost € 6.75 of kan op afspraak afgehaald worden in Hoofddorp.

Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan voor jullie gepersonaliseerde taarttopper!

Mail gerust voor meer informatie!!!

deknutselschuurhoofddorp@gmail.com