* Taarttopper Jubileum *

Met een originele taarttopper  speciaal gemaakt voor jou verjaardag of jubileum is het feestje compleet.  Hobby's worden meegenomen in de taarttopper om hem nog persoonlijker te maken. Zonder extra kosten maak ik je naam en leeftijd erbij. De taarttopper wordt speciaal voor jou gemaakt daarom zijn alle kleuren en/of extra wensen in overleg mogelijk.

** Hoe gaat het in zijn werk **

De taarttoppers zijn te koop via de webshop. Op het bestelformulier kan je de naam, leeftijd en uiterlijke datum ontvangst taarttopper aangeven. Daarna ontvangen jullie een bevestiging van de bestelling en ga ik voor jullie aan de slag.  Alle taarttoppers worden met de hand gemaakt , dus hou wel rekening met een langere levertijd van ongeveer 14 dagen! 

** Kosten **

Kosten voor een verjaardagsstaarttopper is vanaf € 24,50. De taarttopper wordt verzonden via PostNL pakketpost € 6.75 of kan op afspraak afgehaald worden in Hoofddorp. Dit alles gebeurt in overleg.

Vanwege vervelende ervaringen uit het verleden, ga ik pas voor jullie aan de slag als de kosten voor de taarttopper zijn voldaan!

Eventuele vragen over een taarttopper kan men doen via onderstaand formulier!