* Taarttopper verjaardag *

Met een originele taarttopper van jou favoriete figuurtje op de verjaardagstaart ben je pas echt jarig. Om hem persoonlijk te maken kan ik, zonder extra kosten, je naam en leeftijd erbij plaatsen. De taarttopper wordt speciaal voor jou gemaakt daarom zijn alle kleuren en/of extra wensen in overleg mogelijk.

** Hoe gaat het in zijn werk **

De taarttoppers zijn te koop via de webshop. Op het bestelformulier kan je de naam, leeftijd en uiterlijke datum ontvangst taarttopper aangeven. Daarna ontvangen jullie een bevestiging van de bestelling en ga ik voor jullie aan de slag.  Alle taarttoppers worden met de hand gemaakt , dus hou wel rekening met een langere levertijd van ongeveer 14 dagen! 

Mocht jou favoriete figuurtje er nog niet bij staan in de webshop, laat het me weten, dan ga ik kijken of het mogelijk is om een leuke taarttopper te maken!!

** Kosten **

Kosten voor een verjaardagsstaarttopper is vanaf € 19,50. De taarttopper wordt verzonden via PostNL pakketpost € 6.75 of kan op afspraak afgehaald worden in Hoofddorp. Dit alles gebeurt in overleg.

Vanwege vervelende ervaringen uit het verleden, ga ik pas voor jullie aan de slag als de kosten voor de taarttopper zijn voldaan!

Eventuele vragen over een taarttopper kan men doen via onderstaand formulier!