* Kinderpartijtjes *

Als uw kind jarig is, kom ik graag naar u toe om met de kinderen iets leuks te knutselen van Fimoklei. Ik neem alles mee wat we deze ochtend, middag of avond nodig hebben. Een groot plastic kleed voor over de tafel, placemats waar we op gaan werken. Ook neem ik mesjes, prikkers en stansjes mee om het werkstukje te kunnen maken.  Op tafel zet ik vele kleuren Fimoklei neer, zodat de kinderen hun eigen kleur kunnen kiezen als dat nodig is.

De jarige job heeft van te voren een figuurtje uitgekozen welke we op het feestje gaan maken. Het is niet mogelijk om verschillende figuurtjes te maken! We maken het gekozen figuurtje zoals bijvoorbeeld een beertje, schaapje, Minion enzovoort, allemaal tegelijk, terwijl ik het stap voor stap uitleg. Daarna mogen de kinderen zelf versieren met verschillende kleuren klei en stansjes van bloemetjes, hartjes enz. Het gemaakte werkstukje moet daarna nog gebakken worden in de oven. (20 / 30 minuten op 120 / 130 graden). De kinderen zijn ongeveer 2 uur bezig (excl. baktijd).  De kosten voor een partijtje is vanaf € 11.- per kind (inclusief materiaal). Tot 10 km bereken worden er geen reiskosten berekend, woont u verder weg zal er een vergoeding van € 0,19 per kilometer berekend worden. Het werkgebied waarin Fimoklei partijtjes aangenomen worden is maximaal 50 km.

 

Het is ook mogelijk om je partijtje bij 'De Knutselschuur' te komen vieren. We gaan dan knutselen in de serre welke aan ons huis is gebouwd. Als de kinderen binnenkomen gaan we beginnen met het maken van het tevoren gekozen figuurtje. Na twee uur freubelen worden de werkstukjes afgebakken. Als de werkstukjes gebakken worden gaan de kinderen een papieren tasje versieren waarin de werkstukjes mee naar huis genomen worden. Tijdens het partijtje krijgen de kinderen drinken, zakje chips en staan er snoepjes op tafel. Speciale wensen in verband met allergie enz. dienen vooraf doorgegeven te worden zodat we daar rekening mee kunnen houden. Na 2,5 uur gaat iedereen trots naar huis. In de knutselserre kunnen maximaal 10 kinderen! Voor het vieren van je partijtje bij De Knutselschuur vragen wij 1,50 extra per kind.

De partijtjes kunnen gereserveerd worden op :

 Woensdag en Zaterdag,  tijd in overleg!

Op vrijdag en zondag worden geen partijtjes aangenomen.

Een partijtje op maandag, dinsdag en donderdag is mogelijk  mits ruim van te voren gereserveerd!


 Meer informatie kunt u krijgen via deknutselschuurhoofddorp@gmail.com