* Kinderpartijtjes *

Als uw kind jarig is, kom ik graag naar u toe om met de kinderen iets leuks te knutselen van Fimoklei. Ik neem alles mee wat we deze ochtend, middag of avond nodig hebben. Een groot plastic kleed voor over de tafel, placemats waar we op gaan werken. Ook neem ik mesjes, prikkers en stansjes mee om het werkstukje te kunnen maken.  Op tafel zet ik vele kleuren Fimoklei neer, zodat de kinderen hun eigen kleur kunnen kiezen als dat nodig is.

De jarige job heeft van te voren een figuurtje uitgekozen welke we op het feestje gaan maken. Het is niet mogelijk om verschillende figuurtjes  te maken! We maken het gekozen figuurtje zoals bijvoorbeeld een beertje, schaapje, Minion enzovoort, allemaal tegelijk, terwijl ik het stap voor stap uitleg. Daarna mogen de kinderen zelf versieren met verschillende kleuren klei en stansjes van bloemetjes, hartjes enz. Het gemaakte werkstukje moet daarna nog gebakken worden in de oven. (20 / 30 minuten op 120 / 130 graden). De kinderen zijn ongeveer 2 uur bezig (excl. baktijd).  De kosten voor een partijtje is vanaf € 11.- per kind (inclusief materiaal). Tot 10 km bereken worden er geen reiskosten berekend, woont u verder weg zal er een vergoeding van € 0,20 per kilometer berekend worden. Het werkgebied waarin Fimoklei partijtjes aangenomen worden is maximaal 50 km.

De partijtjes kunnen gereserveerd worden op :

maandag, dinsdag of donderdag tijden in overleg

woensdag vanaf 13.00 uur

zaterdag om 11.00 uur of 15.00 uur. 

op vrijdag en zondag kan er geen partijtje worden gereserveerd!!

 

Vanaf heden is het mogelijk om je partijtje bij 'De Knutselschuur' te komen vieren in de serre. Als de kinderen binnenkomen gaan we beginnen met het maken van het tevoren gekozen figuurtje. Na twee uur freubelen worden de werkstukjes afgebakken. Als de werkstukjes gebakken worden is er voor de kinderen limonade en een zakje chips. Ook liggen er eventueel leuke kleurplaten of spelletjes klaar. Na het bakken worden de werkstukjes ingepakt en gaat iedereen trots naar huis. In de knutselschuur kunnen maximaal 10 kinderen! Voor het vieren van je partijtje bij de knutselschuur vragen wij 1,50 extra per kind.


 Meer informatie kunt u krijgen via deknutselschuur@kpnmail.nl of bel : 06-50544475.