* Taarttoppers *

Laat een originele taarttopper maken voor op de Bruids-- of verjaardagstaart. De taarttopper wordt gemaakt van Fimoklei en kan lang bewaard worden. Alle wensen zoals kleur van het haar, bril, snor kan aangegeven worden. De kosten voor een Bruidstaarttoppper is vanaf € 47,50. Eventuele extra wensen zoals uitbeelden hobby, huisdieren of kinderen zal ik daar € 5.- tot € 10.- per figuurtje extra voor rekenen.

Voor het maken van de taarttopper ontvang ik foto's van de trouwjurk, trouwpak en zoveel mogelijk andere informatie zoals kleur bruidsboeket enz. Na ontvangst van de foto's ga ik aan de slag. Voor het afbakken van de taarttopper mail ik altijd een foto, eventueel kan ik dan op verzoek nog aanpassingen doen zodat we allemaal tevreden zijn over het resultaat.  Als de kleding voor elkaar een verrassing is, kunnen de foto's apart gemaild worden.

 

Een taarttopper bestellen voor een andere gelegenheid is uiteraard ook mogelijk. Bijvoorbeeld Mega Mindy, Hello Kitty, Disney figuurtjes! Prijs van de taarttoppers gaat in overleg met jullie wensen, maar een richtprijs is € 20.- / 25.-.

Mail gerust voor meer informatie!!!