Taarttopper verjaardag/jubileum

Met een originele taarttopper van jou favoriete figuurtje op de verjaardagstaart ben je pas echt jarig. Om hem persoonlijk te maken kan ik, zonder extra kosten, je naam en leeftijd erbij plaatsen. De taarttopper wordt speciaal voor jou gemaakt daarom zijn alle kleuren en/of extra wensen in overleg mogelijk.

Hoe gaat het in zijn werk?

De taarttoppers zijn te koop via de webshop. Op het bestelformulier kan bij opmerkingen eventuele wensen, naam en leeftijd doorgegeven worden. Daarna ontvangen jullie een bevestiging van de bestelling en ga ik voor jullie aan de slag.  Alle taarttoppers worden met de hand gemaakt , dus hou wel rekening met de levertijd van zeker 14 dagen! 

Mocht jou favoriete figuurtje er nog niet bij staan in de webshop, laat het me weten, dan ga ik kijken of het mogelijk is om een leuke taarttopper te maken!!

Kosten?

Kosten voor een verjaardagsstaarttopper is vanaf € 19,50. Na het definitief ontvangen van de opdracht dient een aanbetaling voldaan te worden van 15%. De taarttopper wordt verzonden via PostNL pakketpost € 6.75 of kan op afspraak afgehaald worden in Hoofddorp. Dit alles gebeurt in overleg.

Eventuele vragen over een taarttopper kan men doen via onderstaand formulier!