* Wat kan je maken met een Kinderpartijtje *

- snoeppotje versieren -

Een figuurtje maken op een snoeppotje. We maken gezamenlijk, stap voor stap, het gekozen figuurtje. Bijvoorbeeld een beertje, koetje, poesje, Diddl, poppetje enz... We versieren ook het dekseltje met gras, bloemetjes en hartjes. Als het werkstuk klaar is vullen we uiteraard het potje met lekkere snoepjes! Snoeppotje versieren € 11,- per kind (incl. materiaal)

- Lekker geurtje versieren -

Lijkt het je ook leuk om een lekker geurtje in je kamer te hebben. Je kan een figuurtje zoals het heksje, paardje, aapje, draakje enz..... bij een flesje maken met een heerlijk geurtje. Je mag ook nog op houten dopje een vlinder, bloemetje of hartje maken, want dat kan mee de oven in. Het flesje kan natuurlijk niet mee de oven in. Dit partijtje kost € 11.= per kind. (inclusief materiaal)

- Kaarsje Versieren -

Een kaarsje voor op je eigen kamer versieren met bijvoorbeeld een hondje, beertje, Hello Kitty, koetje Olaf enz....Het grasveldje waar we het glaasje op zetten mag uiteraard nog versiert worden met bijvoorbeeld bloemetjes. Na het bakken kan het kaarsje (op batterijen) echt op je eigen kamer branden!! Dit partijtje kost € 11.= per kind. (inclusief materiaal)

- Spanendoosje Versieren -

Ook kan je kiezen om een spanendoosje te versieren. na het maken van het grasveldje maken we stap voor stap, het gekozen figuurtje. Daarna zetten we het figuurtje in het gras van klei, en worden er ook nog bloemetjes of hartjes bij gemaakt. bij het bakken van het spanendoosje gaat het hele doosje mee in de oven anders trekt het krom. Dit partijtje kost € 12,- per kind.(inclusief materiaal)

- Figuurtje bij fotohouder maken -

We maken het gekozen figuurtje en plaatsen deze op het gras. Het gras kan daarna nog naar eigen idee versiert worden. Daarna prikken we een gaatje in het gras waar de fotohouder moet komen, we plaatsen deze pas na het bakken in het gaatje.  De kosten voor dit partijtje zijn € 11,- per kind (incl. materiaal)

* Welke figuurtjes kan je kiezen *

- schaapje -

Voor het maken van een schaapje moeten we heel veel witte balletjes maken. Maar hij is wel super lief. Het klavertje vier hoef je niet te maken maar mag natuurlijk wel. Het schaapje is geschikt voor kinderen vanaf groep 4  (7/8 jaar).

- Aapjes Jen, Jan -

Helaas mag je er maar een maken! Jen en Jan kunnen gemaakt worden door kinderen vanaf groep 4 (7/8 jaar).

Dit partijtje is ook zeer geschikt voor jongens!!

- Paardje -

Hoe leuk is het om samen met al je paardenvriendinnen een paardje te maken tijdens jou partijtje. Je mag zelf weten welke kleur je het paardje maakt. Het paardje is geschikt voor de oudere kinderen, vanaf groep 6 (9/10 jaar). 

- Knorretje -

Maak "Knor" op jouw feestje! Hij wordt nog leuker als je hem moddervlekken geeft.  Het varkentje kan gemaakt worden door kinderen vanaf groep 4 (7/8 jaar).

- Hondje -

Maak een hondje op je partijtje. De kleur van het hondje mag je zelf kiezen.  Het hondje kan gemaakt worden door kinderen vanaf groep 5  (8/9 jaar)

- Nijlpaard -

Maak nu Hippo het nijlpaardje op je partijtje. Hippo kan gemaakt worden door kinderen vanaf groep 4 (7/8 jaar) en is zeker ook leuk voor jongens!

- Poesje -

Het poesje mag in alle kleuren gemaakt worden op je partijtje. Het poesje kan gemaakt worden door kinderen vanaf groep 4 (7/8 jaar).

-Uiltje -

Oehoe...in welke kleur wil jij een Uiltje maken op jou feestje?? je mag zelf de kleur uitkiezen. Het Uiltje is geschikt voor kinderen vanaf groep 4 (7/8 jaar)

- Unicorn -

Maak nu een unicorn met je vriendinnen op je feestje. de Unicorn is wit maar de kleur van de manen en staart mogen jullie zelf kiezen.   De Unicorn kan gemaakt worden door kinderen vanaf groep 5 (8/9 jaar)

- Draak -

"Drakie" is de naam van deze lieve draak. Je mag zelf de kleur uitkiezen voor je draak. "Drakie" kan gemaakt worden door kinderen vanaf groep 4 (7/8 jaar). Dit figuurtje is ook heel leuk om met jongens te maken.

- Koetje -

Boe.....maak jij op jou feestje met je vriendinnen een koetje. De koe kan gemaakt worden door kinderen vanaf groep 4 (7/8 jaar).

- Pinguin -

Brrrrrrr hij heeft het wel een beetje koud...Daarom maken we ook een muts en een sjaal voor de pinguin. De Pinguin kan gemaakt worden door kinderen vanaf groep 3!

- Heksjes -

Maak nu een heks op jou feestje! De heks is zwart maar de kleuren van het heksje haar sokken en haren mag je zelf uitkiezen!!Het heksje kan gemaakt worden door kinderen vanaf groep 3 (6/7 jaar).

-LOL poppetje -

...NIEUW...NIEUW...NIEUW...

Maak nu een LOL poppetje op je partijtje. de kleuren van het jurkje en haren mag je zelf uitkiezen. Het LOL- poppetje kan gemaakt worden door kinderen vanaf groep 5 (8/9 jaar)

- Pluisje -

Maak nu dit lieve konijntje "Pluis". Het Konijntje "Pluis"mag in verschillende kleuren gemaakt worden. Konijntje "Pluis" is geschikt voor kinderen vanaf groep 3 (6/7 jaar)

-Lieveheersbeestje -

"Lieve" het lieveheersbeestje! Dit lieveheersbeestje kan je nu maken op jou feestje.  "Lieve" kan gemaakt worden door jongere kinderen, vanaf groep 3 (6/7 jaar).

- Angry Birds -

Angry Birds maken op je feestje. Je mag er twee uitzoeken,. Dit partijtje is geschikt voor zowel jongens als meisjes vanaf groep 4 (7/8 jaar).

- Angry Birds -

Angry Birds maken op je feestje. Je mag er twee uitzoeken,. Dit partijtje is geschikt voor zowel jongens als meisjes vanaf groep 4 (7/8 jaar).

- Bambi -

Maak nu het lieve hertje "Bambi". Ligt hij niet lekker te slapen? Bambi kan gemaakt worden door kinderen vanaf groep 6 (9/10 jaar).

-Olifant -

Vooral de slurf is wel spannend om goed voor elkaar te krijgen. Het olifantje kan gemaakt worden door kinderen vanaf groep 4 (7/8 jaar). Het olifantje kan ook heel goed gemaakt worden door jongens.

- Gromit -

Maak jij "Gromit" op je feestje? Gromit is geschikt voor kinderen vanaf groep 5 (8/9 jaar). Hij is ook heel leuk voor jongens om te maken!

- Giraf -

Deze Giraf "Langnek" is wel heel grappig met zijn vrolijke snuit. Met zijn lange nek erg leuk om te maken. Giraf "Langnek" is geschikt voor kinderen vanaf groep 5 (8/9 jaar)!

- Kikker -

De Kikker lijkt misschien wel heel erg makkelijk....maar de kop is best wel een beetje moeilijk. De kikker kan gemaakt worden vanaf groep 3 (6/7 jaar), en is ook heel erg leuk voor jongens!

- Panda -

Is de panda ook jou lievelingsdier. Maak hem dan nu op jou feestje!  De Panda is geschikt voor kinderen vanaf groep 5 (8/9)


- Me to You -

Het "Me to You" beertje is geschikt voor de oudere kinderen vanaf groep 5 (8/9 jaar). De zwarte streepjes (hechtingen) hoeven niet gemaakt te worden maar mogen gemaakt worden.

- Beertje -

Dit beertje is heel erg leuk , ook voorde jongere kinderen. Dit beertje kan gemaakt worden door kinderen vanaf groep 3 (6/7 jaar).

- Minion -

Wat zijn ze grappig die Minions en nu kan je ze maken op je partijtje. De Minion kan gemaakt worden door kinderen vanaf groep 4 (8 jaar). Dit figuurtje is ook erg leuk voor jongens om te maken.

- Olaf -

Maak nu die vrolijke Olaf van Frozen op jou feestje. Olaf mag je in het gras of in de sneeuw maken. Olaf is geschikt voor kinderen vanaf groep 4 (8/9 jaar)

- Konijntje "Snuitje" -

Wat is hij lief hé!! De kleur van het konijntje mag je zelf uitkiezen. Konijn "Snuitje" kan gemaakt worden door kinderen vanaf groep 6 (9/10 jaar).

- Hello Kitty -

Maak nu een "Hello Kitty" figuurtje. De kleur voor het jurkje mag je zelf uitkiezen. Hello Kitty kan gemaakt worden door kinderen vanaf groep 3 (6/7 jaar)!

- Sneeuwpop -

De sneeuwpop is leuk om tijdens de wintermaanden te maken, maar kan ook zomers gemaakt worden. De sneeuwpop kan gemaakt worden vanaf groep 3 (6/7) jaar.

- Beanie Boo  Phoenix -

een leuk Beanie Boo figuurtje om te maken op je partijtje. Beanie Boo Phoenix kan gemaakt worden door kinderen vanaf groep 5 (8/9 jaar)

Staat jou favoriete Beanie Boo er  niet bij laat het me weten!

-Beanie Boo "Mandy"-

Beanie Boo "Mandy" nu op jou feestje maken. Beanie Boo is geschikt voor kinderen vanaf groep 4 (7/8 jaar)

Staat jou favoriete Beanie Boo er  niet bij laat het me weten!

-Beanie Boo "Wiggy"-

Beanie Boo "Wiggy" kan nu op jou feestje gemaakt worden. dit zeehondje "Wiggy"is geschikt voor kinderen vanaf groep 3 ( 6/7 jaar)

Staat jou favoriete Beanie Boo er  niet bij laat het me weten!

- Beanie Boo "Witte Tijger"-

Beanie Boo "Witte Tijger"kan je nu kiezen om op jou feestje te maken. De "Witte Tijger" is geschikt voor kinderen vanaf groep 4 (7/8 jaar)

Staat jou favoriete Beanie Boo er  niet bij laat het me weten!

- Beanie Boo Vos -

Beanie Boo vosje maak die nu op je feestje. Dit vosje is geschikt voor kinderen vanaf Groep 5 ( 8/9 jaar ) Staat jou favoriete Beanie Boo er  niet bij laat het me weten!