*Nieuwtjes en partijtjes*
****24 december****
Alweer een jaar geleden dat ik iets op deze pagina heb gezet, net of er het afgelopen jaar niets is gebeurd?? Het is een heel druk jaar geweest, veel partijtjes gedaan, veel bestellingen mogen maken...het jaar is voorbij gevlogen. Afgelopen zomer hebben we verbouwt zodat nu de mogelijk is ontstaan om ook bij de knutselschuur je partijtje te komen vieren! Iedereen fijne feestdagen en op naar weer een kleigoed jaar!!!!

****9 december 2014****
En dan zie je dat je al bijna een jaar geen nieuwtjes op je site heb gedeeld... maar die waren er wel!! Ik heb afgelopen februari het 500ste partijtje gedaan, wat super leuk was. Heel druk gehad met bestellingen enz. Vandaag is mijn eigen verhaaltje over mezelf op de website van
http://www.fimofestijn.nl  (nieuwtjes) geplaatst. Onwijs leuk vooruitzicht, 18 april 2015 in 't Spant in Bussum. Het allereerste Fimo festijn, en ik mag daar workshops geven. Aanstaande zaterdag sta ik op een hobbyberus in winkelcentrum Toolenburg in hoofddorp en 18 januari op een Bruidsbeurs (www.trouweninhaarlemmermeer.info ) in Nieuw Vennep! Kortom druk en allemaal super leuke dingen in het vooruit zicht!!
Fijne feestdagen!!!

****15 januari****
Vandaag nieuwe foto's op de site gezet. Ook staan de datums welke beschikbaar zijn voor het reserveren van een partijtje staan er tot de zomervakantie op!! Dus reserveren maar!! Staat er een weekend niet tussen dan is reserveren echt niet mogelijk!!

****9 januari 2014****
Vandaag is het 500ste partijtje gereserveerd!! Natuurlijk super trots dat ik al zoveel kinderen blij heb kunnen maken om samen iets leuks te maken. Want trots zijn ze altijd dat ze zelf iets moois gemaakt hebben. Amanda wij gaan er in februari een gezellig feestje van maken!!!!


**** 29 december ****
Eindelijk staan er weer nieuwe figuurtjes op de site voor partijtjes! Heeft even geduurd maar ik vind ze erg leuk geworden. Kijk maar snel bij voorbeelden kinderpartijtjes!
Ook kan je vanaf vandaag naamslingers in verschillende letter type bestellen.

Ook zit ik vol spanning te wachten wie het 500ste partijtje gaat boeken..... wie o wie!!!!

**** 28 november****
Eindelijk staan de nieuwe tijden op de site om een partijtje in 2014 te reserveren. Zijn gelijk al twee partijtjes geboekt!!

**** 17 september ****
Omdat er zoveel aanvragen voor partijtjes zijn ga ik de tijden per 1 januari 2014 wijzigen!!
 Vrijdag 13.00 uur - 16.00 uur - 19.00 uur
zaterdag 10.00 uur - 13.00 uur - 16.00 uur
zondag 12.30 uur - 15.30 uur.
Hopelijk kan ik dan meer kinderen blij maken!! Alleen op de tijden vrijdag 19.00 uur, zaterdag 16.00 uur en zondag 15.30 uur kan er een sieraden partijtje gereserveerd worden!!

***** 22 Augustus *****
Zo de vakantie zit er weer op. De bestellingen en aanvragen voor kinderpartijtjes komen weer lekker binnen. Ben er weer helemaal klaar voor, 6 september het eerste feestje. Ik heb ook nog nieuwe foto's bij opdrachten en geboortekaartjes op de website geplaatst.

***** 31 Mei *****
Ik kan helaas geen partijtjes meer aannemen! Ik zit helemaal vol tot de zomervakantie!

**** 14 oktober 2012****

Vandaag een hele geslaagde dag gehad op Artisitieke handen. Er hebben ongeveer 20 kinderen een figuurtje gemaakt bij mij aan de workshoptafel. En ik heb weer heel veel leuke reacties mogen ontvangen! Iedereen bedankt voor de hulp en enthousiasme!!

****1 september****

Eindelijk staan er weer nieuwe voorbeelden op de site om te maken met je partijtje. Nieuw is het konijntje, een hondje of een muisje. Kijk snel bij de voorbeelden voor partijtjes!

****8 augustus****

Nieuw zijn de taarttoppers!!!! bestel nu een origineel bruidspaar voor op de taart!! Je kan alles doorgeven kleur haar, snor, bril..... enz. De taarttoppers voor een bruidstaart zijn leverbaar vanaf 22.50. Bestel het wel op tijd want ik maak het allemaal zelf!

****13 juni****

Het is niet meer mogelijk om voor de zomervakantie nog een partijtje te boeken!! Ik zit helemaal vol!! Vanaf zaterdag 8 september kunnen er weer partijtjes geboekt worden!

****25 mei****

Ik heb nog 1 weekend waar men een partijtje kan reserveren, ik zit verder helemaal vol tot de zomervakantie!!!!! Ben weer beschikbaar vanaf september!!

****7 maart****

Wat jammer, gisteren te horen gekregen dat de workshopsbeurs op 1 april in vijhuizen niet door gaat!!!!

****30 januari****
Het is niet meer mogelijk om een partijtje te reserveren in februari en maart. Op 1 april sta ik ook weer op de Workshopbeurs in vijfhuizen!! schrijf het maar alvast in je agenda!!

****23 januari 2012****

Het is alweer even geleden dat ik iets bij de nieuwtjes heb geplaatst. Eigenlijk zet ik nu de nieuwetjes steeds op Facebook, dus wil je alles volgen moet je even zoeken op facebook naar De Knutselschuur. Maar zoals je kan zien op de reserveringen heb ik het heel erg druk. februari en maart zitten bijna helemaal vol. Ook lekker veel bestellingen van naamslingers en traktaties!

****18 december****
Vandaag het laatste partijtje van dit jaar. Heel veel partijtjes gedaan in jaar 2011. Iedereen heel erg bedankt voor het vertrouwen dit jaar. Op naar weer zo'n lekker gezellig druk jaar in 2012!! Maar nu eerst lekker genieten van een korte vakantie. 13 januari is het eerste partijtje weer!!

****11 december****

De reserveringen voor 2012 stromen alweer binnen. Vandaag is er al gereserveerd voor een partijtje in April!!

****3 december****

Volg nu de knutselschuur via facebook!! Leuk, kijken hoeveel vrienden ik ga krijgen!! Ben erg benieuwd.

****2 november****

DE LAATSTE DATUM VOOR 2011 IS GERESERVEERD!!!!!

HET IS NIET MEER MOGELIJK OM EEN PARTIJTJE TE RESERVEREN IN 2011!!!

IK ZIT HELEMAAL VOL!!!!

****1 november****

Nog maar een paar datums vrij om een partijtje te komen doen!! Kijk snel en reserveer die laatste datum voor 2011!!!!!

****9 oktober****

Vandaag op artistieke handen gestaan. Het was een hele drukke dag. Weer veel kinderen die een leuk figuurtje bij me hebben gemaakt.

****18 september****

Vandaag heb ik op een workshopbeurs gestaan in Vijfhuizen. Het was heel gezellig en druk. Heel veel kinderen hebben weer aangeschoven aan mijn tafel om een leuk figuurtje te gaan maken. Meer informatie en foto's kan je vinden op de site www.ipcrea-events.nl. De volgende beurs is op 11 december, dan gaan we iets maken special voor de kerstdagen. Kom ook gezellig langs 11 december en dan kunnen ook volwassen iets leuks voor de kerstdagen maken.

****26 augustus****

De tijden op de site gezet om een partijtje te reserveren tot eind 2011!!!

****25 augustus****

Bijna de vakantie voorbij. Maar eindelijk kan je nu een leuke slinger bestellen voor je verjaardag, geboorte enz. Kijk snel bij de naamslingers over meer info!!

****25 juli****

Geen partijtjes meer tot september. Een partijtje reserveren kan altijd. Ook ben ik nog volop bezig om nieuwe artikelen te bedenken en op de site te plaatsen. Vandaag nieuwe traktaties van Mario in de webwinkel gezet!! Leuk voor de jongens om te traktateren. Iedereen  een fijne vakantie!!!

****18 juli****

Vandaag nieuwe tijden op de site gezet om een partijtje te reserveren. Ook kan je vanaf vandaag Cernit klei kopen in de webwinkel. Cernit is bijna hetzelfde als fimo. Het is te koop voor 1.90 per pakje van 62 gram. Nog niet alle kleuren zijn leverbaar, maar komen snel.

****10 juli****

Er staan eindelijk weer nieuwe voorbeelden bij het trakteren.En er zijn meer snoepjes en koekjes bij gekomen om de traktaties mee te vullen. Ook is de webwinkel veranderd, ik hoop dat het nu makkelijker is om te bestellen.

****28 juni****

Het is niet meer mogelijk om een verjaardagspartijtje te regelen voor de zomer vakantie. De eerste vrij datum is zaterdag 10 september.

****26 juni****

Gisteren op de braderie in overbos gestaan. Samen met Francis van www.happybusy.nl . Het was heel erg nat!!! Maar wij stonden door ons zeiltje lekker droog. En het was ondanks de regen wel een hele gezellige dag!!! Volgend jaar weer!!

****5 juni****

Vandaag eindelijk nieuwe foto's op de site gezet van partijtjes die ik heb gegeven. Iedereen die foto's heeft gestuurd weer enorm bedankt. Zo kan ik aan iedereen laten zien dat die fimoklei feestje echt heel erg leuk zijn!

****18 mei****

Er is nog 1 zaterdagmiddag die gereserveerd kan worden voor een feestje voor de zomervakantie. Ook komen er al vragen over reserveringen voor in september bij me binnen. Dus aarzel niet maar reserveer gewoon, want vol is vol.

****1 april****

Vandaag de laatste tijden tot aan de grote vakantie op de site gezet om een partijtje te reserveren.  Ik hoop dat er een geschikte tijd bij zit. Als dat niet het geval is bel gerust want dan gaan we kijken of het misschien op een maandag dinsdag of donderdag uit school lukt!

****27 februari****

Na een lekker weekje vakantie ging ik vandaag weer aan de slag. Eerst even naar Beverwijk, daarna moest ik naar Nieuw Vennep. Volgens de tom tom had ik tijd genoeg om naar Nieuw Vennep te rijden. Ik dacht zelfs om toch nog even langs huis te gaan in Hoofddorp. Rij ik de A9 op is er een ongeluk gebeurd. Dan staan we gewoon stil op de snelweg. Twee uur lang heb ik vast gestaan op de A9. Het lukte me dus niet om op tijd voor het feestje in Nieuw Vennep te zijn. Dit is me nog nooit eerder overkomen, ik baalde enorm. We maken een nieuwe afspraak om alsnog het feestje te vieren!!! En ik bedank de jarige van vandaag voor al hun begrip!!!

 **** 9 februari****

Gisteren (dinsdagmiddag) een partijtje gedaan in Woerden, daar hadden de kinderen een studiedag. Ook is vandaag de laatste datum die nog vrij was in maart gereserveerd. Het is nu niet meer mogelijk om een partijtje te reserveren op vrijdag, zaterdag of zondag in februari of maart!!

**** 4 februari****

Daar is hij dan een voorbeeldje voor de jonge kinderen. Een lieveheersbeestje die gemaakt kan worden door kinderen al vanaf 6/7 jaar!!

 ****25 januari****

Eindelijk weer een nieuw voorbeeldje op de site geplaatst die gekozen kan worden op jou partijtje. Het zijn de aapjes Jen en Jan! Het is met het reserveren van feestje heel erg druk, en ook met bestellingen en traktaties erg druk. Ik hoop zo snel mogelijk nog wat foto's van feestje die ik heb gedaan te kunnen plaatsen op de site maar ik heb er gewoon nog geen tijd voor gehad. Dus als ik bij jullie ben langs geweest, en de foto's staan nog niet op de site er wordt aan gewerkt.!!

****22 december****

Wat een sneeuw is er gevallen in Nederland. Gelukkig zijn alle problemen bijna weer opgelost. En kunnen we er nu eindelijk van gaan genieten want het is ook gewoon heel erg mooi. Ik wil iedereen bedanken voor de gezellige feestjes waar ik bij mocht zijn. Alle enthousiaste reacties van ouders!! Ik heb het allemaal met heel veel plezier gedaan en ik hoop dat ik volgend jaar weer naar zoveel leuke feestjes kan!!

****28 november****

Omdat er heel veel vraag naar was, kan je vanaf vandaag kant en klare traktaties bestellen. Keurig ingepakt en op gestuurd als je dat wil. Je kan ze natuurlijk ook altijd bij mij thuis ophalen. Kijk snel om te bestellen in de webwinkel"  !

****21 november****

Vandaag is de laatste vrije datum van 2010 gereserveerd. Ook ga ik in overleg op doordeweekse dagen na schooltijd partijtjes doen. Bel of mail gerust om te kijken of we een geschikte datum kunnen bespreken. Alleen op woensdag is het niet mogelijk om een partijtje te reserveren.

****17 november****

Eindelijk staan de nieuwe datum voor 2011 op de site. Kijk snel even en boek ook zo'n leuk kinderfeestje.

****24 oktober****


Vandaag naar artisitieke handen geweest. Was erg gezellig en druk. Heel veel kinderen aan mijn workshop tafel gehad. Gelukkig veel hulp gehad van dochter Irene en zus Leontine, anders hadden er niet zoveel kinderen iets leuks kunnen maken. Volgend jaar (9 oktober 2011) sta ik er zeker weer.

****18 oktober****

Er is weer een nieuw figuurtje die je kan maken op je feestje. Het is Geronimo Stilton. Kijk snel bij voorbeelden kinderpartijtje.

****11 oktober****

Na een lekker druk weekend weer helemaal vol met partijtjes, eindelijk weer eens tijd voor de website. Nieuwe ideeen erop gezet voor kinder partijtjes, en verdeeld in twee soorten feestjes. Boek nu een feestje waar een figuurtje gaan maken, of een leuk sieraden feestje. Kijk alweer uit naar volgend weekend ook weer volgeboekt!

****14 september****

Jippie er zijn nu hotfix patronen te koop in de webwinkel. Ga maar snel eens kijken wat er allemaal voor leuke voorbeelden zijn.

****8 september****

Vanaf vandaag staan er weer nieuwe voorbeelden die gemaakt kunnen worden tijdens partijtjes. Een leuke sleutel/tas hanger of een ketting voor de jongere jarige joppen. Oktober is al weer bijna volgeboekt.

****26 augustus****

De vakantie is weer voorbij. Volgende week ga ik weer beginnen met partijtjes. De aanvragen stromen ook al weer binnen. Ook heb ik in de vakantie gewerkt aan nieuwe ideen. De nieuwe voorbeelden voor partijtjes hoop ik volgende week op de site te kunnen plaatsen. De nieuwste traktaties staan wel al in de webwinkel te koop. Nieuwe traktaties zijn o.a. Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck en nieuwe cars figuurtjes. Ook kunnen de traktaties besteld worden met een kokertje met potloodjes erachter. Ook zijn alle kleuren van Fimo Soft weer op voorraad!!

****4 juli****

Gisteren het laatste partijtje gedaan. Wel een raar idee dat ik niet meer de deur uit hoef aan komende tijd. Maar de aanvragen voor september en oktober komen ook al weer binnen, dus ga ik toch lekker genieten van een heerlijke vakantie.

****31 mei****

Eindelijk weer tijd om even een nieuwtje op de site te zetten. Vandaag eindelijk de nieuwe tijden op de site gezet om een kinderpartijtje te reserveren voor het najaar 2010. Vandaag ook weer aan het werk geweest bij "Snoopy". We hebben vandaag een draakje gemaakt met een kleine verrassing voor de kinderen.

****19 mei****

Na een heerlijke vakantie, eindelijk weer aan het werk.

 ****22 april****

Het is niet meer mogelijk om een partijtje te reserveren voor de zomervakantie. De eerste zaterdag die geboekt kan worden is 4 september.

****7 april****

Vandaag aan het werk geweest met de kinderen van groep 8b van Thabita. Ik kan er nog niet heel veel over vertellen want het ging om een afscheidskado voor de juf. Ik kan wel vertellen dat de kinderen van groep 8b heel erg enthousiast waren en heel erg goed hun best hebben gedaan. Ik ga het nu allemaal in elkaar zetten en bakken dan hebben ze toch echt wel een heel orgineel kado en alle kinderen hebben er aan gewerkt. Groep 8b heel erg bedankt voor jullie inzet en de super gezellige ochtend!!!

****7 maart****

Er staat weer een nieuw voorbeeldje bij de kinderpartijtjes. Eindelijk kan je er nu ook voor kiezen om een poesje te maken.

****3 maart****

Er zijn nog maar enkele tijden beschikbaar om een kinderpartijtje te reserveren. Het is niet meer mogelijk om zaterdag 15.00uur te reserveren voor de zomervakantie.

****23 februari****

Joepie! Er staan weer nieuwe voorbeelden op de site voor kinderpartijtjes. Nu kan je ook een ketting maken of een ketting en armband. Maar ook het konijntje "pluisje" is erg lief om te maken. Ook is er voor de jongens een nieuw pokemon figuurtje bij. Er is een iets moeilijker prinsesje voor de wat oudere kinderen.

 ****18 februari****

Helaas zijn de inkoop prijzen van de Fimo omhoog gegaan. Daarom is de Fimoklei vanaf nu te koop voor slechts 1.85 per pakje.

****17 februari****

Er staan weer allemaal nieuwe traktaties te koop in de webwinkel!!

****15 februari****

Maart en April zijn ook al vol geboekt. Er is nog maar een enkele datum vrij. Ook druk met het maken van de trakataties. Hoop snel weer nieuwe voorbeelden er bij te zetten.

****25 januari****
Er kan vanaf januari FImoklei besteld worden in mijn webwinkel. Nu kunnen alleen nog de basis kleuren besteld worden, over een paar weken komen er nog meer kleuren bij! De Fimoklei kan ik opsturen (verzendkosten staan bij de webwinkel vermeld) maar mag ook altijd bij mij thuis afgehaald worden.

***13 januari****

De maanden Januari en Februari zijn al helemaal volgeboekt.  De maanden Maart en April heb ik nog een paar plekjes over om te reserveren!!!!!

**** 12 januari****

Vandaag voor het eerst gewerkt bij de naschoolse opvang "Snoopy". We gingen vandaag het "me to you" beertje maken. Kinderen en ouders waren enorm enthousiast!!! Vandaag in Woubrugge gewerkt volgende week ga ik naar Leimuiden.

**** 1 januari****

De knutelschuur wenst  iedereen een heel goed, gezond en knutselachtig 2010 toe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

****29 november****

Nieuwe voorbeelden op de site gezet voor kinderpartijtjes!!!!

**** 25 oktober****

Vandaag op artistieke handen gestaan in Haarlem. Het was er erg druk. Ik heb veel verkocht en heel veel workshops gedaan met kinderen.

****12 augustus****

Alweer nieuwe voorbeelden Voor kinderpartijtjes op de site gezet!!
Ook worden er al veel partijtjes gereserveerd!

****2 augustus****

Vandaag de website aangepast. Nieuwe voorbeelden bij de kinderpartijtjes geplaatst. Kijk maar snel!!!

****14 juni****

Nieuwe voorbeelden op de website gezet!!!

****28 april ****

Vakantie, want de kinderen zijn ook lekker vrij!!

****14 april****

Partijtje op dinsdag want de kinderen hadden nog een extra vrije dag. Er kwamen allemaal jongens dus had ik nieuwe voorbeelden gemaakt van pokemon figuurtjes. De jongens hebben allemaal enorm hun best gedaan en het resultaat mag er wezen.

****11 april****

Vandaag op weg naar Leiden om voor het eerst het partijtje te gaan doen met "Hello Kitty". De meiden waren gelukkig heel enthousiast over het voorbeeld en hun eigen Hello Kitty. Ik was ook heel blij dat het allemaal lukte want Hello Kitty is erg populair.

***20 maart****

Deze zondag op pad naar Halfweg. We zingen een schaapje maken en ik had een voorbeeldje mee van een pokemon figuurtje voor een jongen die ook op het partijtje was. Maar hij vond het schaapje ook erg leuk en wilde toch liever het schaapje maken alleen maakte hij het "zwarte schaap".

****20 februari****

Deze avond op pad naar Oude Meer, waar een groep gezellige meiden mij enthousiast verwelkomde. We gingen een snoeppotje maken met een schaapje. Ik waarschuw altijd dat het schaapje heel leuk is, maar wel heel veel balletjes maken. Ondanks de slappe lach van al die balletjes die ze moesten maken kwamen ook vanavond de schapen weer te voorschijn.

****14 februari****

Valentijnsdag vandaag, dus ik ga weer op pad. Ik begin vandaag in Rijnsburg waar 9 kinderen al op mij zitten te wachten. We gaan een schaapje maken op de snoeppot. Zo als je al eerder heb kunnen lezen betekend dat we weer heel veel balletjes gaan maken. Ik waarschuw altijd als ik de mesjes op tafel neer leg dat ze scherp zijn, vandaag snee ik zelf in mijn duim. Lekker dom vonden de meiden dat. Toen we na twee uur eindelijk genoeg balletjes hadden gedraait waren het hele leuke schaapjes geworden.

****30 december****

Vandaag nieuwe voorbeelden voor traktaties op de website geplaatst. En vanaf vandaag zijn de alle traktaties 0.50 per stuk. Ga maar snel kijken op de website.

****22 november 2008****

Geen kinderpartijtje kunnen doen want we waren met de kids naar Euro Disney. Daar was het al helemaal in de kerstsfeer. We hebben er van genoten.

****12 oktober 2008****

Het was weer super gezellig op Artistieke handen en lekker druk.

****3 oktober 2008****

Eindelijk een partijtje bij mij thuis. Onze jongste dochter ELINE is 7 geworden vandaag en ze wilde heel graag het heksje of prinsesje met haar vriendinnen maken. Het resultaat van dit geknutsel is te zien op "foto kinderpartijtje".

****6 september 2008****

Partijtje bij het vriendinnetje van mijn oudste dochter Irene gedaan. Irene was ook uitgenodigd. Was een hele gezellige middag. De beertjes hebben we tegen een bloempotje aan gemaakt en alle kinderen kregen ook nog een klein plantje erin mee naar huis.

****4 september 2008****

Spullen verkocht tijdens de ladiesday bij de tennisclub "de kikkers" in Nieuw Vennep.

****13 augustus 2008****

De site is vernieuwd,  veel plezier er weer mee!

Nog een paar dagen en er komen weer nieuwe voorbeelden voor kinder partijtjes erbij!!

****8 juni 2008****

Ik ga op de braderie staan in Hoofddorp Overbos tijdens het zomerfeest op zaterdag 21 juni!!

****26 maart 2008****

Weer nieuwe voorbeelden bij de kinderpartijtjes. Versier nu een leuk bloempotje op jou partijtje.

****20 maart 2008****

Nieuwe foto's van een partijtje die ik heb gedaan in Hoofdorp op 15 maart

****5 maart 2008****

Eindelijk is het bedrijf helemaal officieel!!!!!