*Kinderpartijtje*

Als uw kind jarig is, kom ik graag naar u toe om met de kinderen iets leuks te knutselen van Fimoklei. Ik neem alles mee wat we deze ochtend, middag of avond nodig hebben. Een groot plastic kleed voor over de tafel, placemats waar we op gaan werken. Ook neem ik mesjes, prikkers en stansjes mee om het werkstukje te kunnen maken.  Op tafel zet ik vele kleuren Fimoklei neer, zodat de kinderen hun eigen kleur kunnen kiezen als dat nodig is.

De jarige job kiest van te voren uit welk figuurtje we gaan maken. Het is niet mogelijk om verschillende figuurtjes  te maken! We maken het gekozen figuurtje zoals bijvoorbeeld een beertje, schaapje, Minion enzovoort, allemaal tegelijk, terwijl ik het stap voor stap uitleg. Daarna mogen de kinderen zelf gaan versieren met verschillende kleuren klei en stansjes van bloemetjes, hartjes enz. Het gemaakte werkstukje moet daarna nog gebakken worden in de oven. (20 / 30 minuten op 120 / 130 graden). Prijzen en voorbeelden voor een partijtje staan onder voorbeelden kinderpartijtje.

Vanaf heden is het mogelijk om je partijtje bij 'De Knutselschuur' te komen vieren in de serre. Als de kinderen binnenkomen gaan we beginnen met het maken van het tevoren gekozen figuurtje. Na twee uur freubelen worden de werkstukjes afgebakken. Als de werkstukjes gebakken worden is er voor de kinderen limonade en een zakje chips. Ook liggen er eventueel leuke kleurplaten of spelletjes klaar. Na het bakken worden de werkstukjes ingepakt en gaat iedereen trots naar huis. In de knutselschuur kunnen maximaal 10 kinderen! Voor het vieren van je partijtje bij de knutselschuur vragen wij 1,50 extra per kind.


Bij een sieraden partijtje, welke geschikt is voor de oudere meiden, gaan we eerst met verschillende kleuren een motief in de kralen maken. De kralen moeten dan 20 minuten gebakken worden. In die tijd kunnen de meiden alvast een sieradendoosje versieren en andere kralen uitzoeken. Als de kralen gebakken zijn gaan we de armbanden in elkaar maken. Het is mogelijk om armbanden of een leuke tas / broek hanger. Prijzen en voorbeelden van dit partijtje staan onder voorbeelden sieradenfeestje . 

De kinderen zijn ongeveer 2 uur bezig (excl. baktijd) Sieradenfeestjes duren ongeveer 3 uur(incl. baktijd)

De partijtjes kunnen gereserveerd worden op :

maandag, dinsdag of donderdag tijden in overleg

woensdag vanaf 13.00 uur

Zaterdag om 11.00 uur of 15.00 uur.

Vrijdag en Zondag kan er geen partijtje worden gereserveerd!!

 De kosten zijn vanaf 11.= per kind (inclusief materiaal). Vul vrijblijvend het formulier in bij kinderpartijtje reserveren en geef daarbij aan welke dag en tijdstip jullie het partijtje willen vieren.

Tot 10 km bereken ik geen reiskosten, maar woont u verder weg, dan is het een vergoeding van 0,20 per km. Het werkgebied waarin Fimoklei partijtjes worden aangenomen is maximaal 50 kilometer.
 Meer informatie kunt u krijgen via deknutselschuur@deknutselschuur.nl of bel : 06-50544475.