*Foto's Kinderpartijtje*

Als jij het nou ook leuk vindt om de foto's van jou partijtje hier te laten zien, kan je ze even naar mij mailen. Dan kan iedereen het gemaakte resultaat zien!!


Partijtje Amanda

Het 500ste partijtje was bij Amanda!! Leuke sleutelhangers gemaakt!!


Partijtje Kimberley

Tijdens het partijtje van Kimberley hebben we beertjes gemaakt op een snoeppotje.
Het resultaat was een groep super trotse meiden!!!

Partijtje Lieke

Op het partijtje van Lieke hebben we draken gemaakt. Alle kleuren zijn gebruikt! ze zijn erg leuk geworden meiden!!

Partijtje Eline

Alle kleuren zijn gebruikt en dat mochten ze zelf uitkiezen. Erg leuk geworden wat de kinderen hebben gemaakt!!

partijtje Melissa

Tijdens het partijtje van Melissa hebben we het lieveheersbeestje gemaakt bij een lekker geurtje! Na twee uurtjes hard werken waren ze super leuk geworden!!
partijtje Tamara

Bij het partijtje van Tamara hebben we Diddelina bij een geurtje gemaakt. Aan het eind van het partijtje gingen de meiden trots met hun gemaakte werkstukje op de foto!partijtje Elles

Bloempotjes versiert op het feestje van Elles. We hebben het "me to you beertje" gemaakt. Daarna mochten ze het bloempotje nog versieren. Ze zijn heel leuk geworden en de meiden waren super trots toen ze werden opgehaald.
Partijtje Emma


De jarige Emma wilde graag het lieveheersbeestje maken. Maar ze wilde wel dat iedereen zelf de kleuren kon kiezen. En natuurlijk kan dat. En kijk eens wat een vrolijke kleurige lieveheersbeestjes het zijn geworden. Bedankt Emma voor het leuke idee en het gezellige feestje!


Partijtje Rosanne

Bij het partijtje van Rosanne kon er gekozen worden tussen een paardje of een beertje. Er werden de meeste paarden gemaakt en die is niet makkelijk. Maar na twee uurtjes hard werken is het toch weer gelukt!!
Partijtje Isis

Op het partijtje van Isis hebben we Pimbolie op een spanendoosje gemaakt. Zoals je op de foto's kan zien wordt het figuurtje "Pimbolie" door alle kinderen stap voor stap gemaakt. Daarna mogen ze nog versieren en dat lukt altijd heel goed.
Partijtje Kelsey

Op een spanendoosje, welke de meiden voor hun sieraden wilden gebruiken, hebben we op het feestje van Kelsey "Diddelina" gemaakt. Ze mochten natuurlijk zelf weten welk kleur het jurkje werd. Ook het broertje deed mee, en maakte Pibplub van Pokemon. Eerst vond hij het heel spannend met al die meiden, maar later heeft hij toch ook nog heel enthousiast zijn doosje versiert!
Partijtje Isa

Dit partijtje was met een "lekker geurtje". We gingen er een heksje of prinsesje bij maken. Iedereen mocht zelf kiezen welke kleur ze het heksje of prinsesje gingen maken. Er werden heel veel vrolijke kleuren gebruikt. De meiden hebben heel erg hun best gedaan. Weer een geslaagd feestje.
Partijtje Minxia

Het was een hele warme dag toen het partijtje van Minxia was. We maakten het panda beertje bij een kaarsje. Ook het lichtje mocht vrolijk versiert worden, alleen mogen er dan geen echte kaarsjes meer in branden. Vonden de meiden niet erg want, ze kregen van mij toch nep kaarsjes er bij.
Partijtje Marissa

Op het partijtje van Marissa hebben we allemaal Diddelina's gemaakt. Iedereen heeft een andere kleur jurk gekozen, daarom is het een vrolijke boel geworden. Ook het broertje van Marissa is heel hard aan het werk geweest en heeft Pikachu gemaakt.
Partijtje Emma

Emma wilde op haar partijtje heel graag "Gromit" maken. Na een heel gezellig middagje knutselen was dit het resultaat.
Partijtje Maaike

Er werd heel hard gewerkt tijdens het partijtje van Maaike. Het waren hele vrolijke snoeppotjes met beertjes geworden.
Partijtje Frederieke

We hebben heel hard gewerkt en het resultaat waren hele mooie armbanden.
Partijtje Caroline

Tijdens dit partijtje hebben we het Diddl poesje gemaakt!
Partijtje Eline

Zoals je kan zien kan het heksje, ook als is het voorbeeld zwart, in alle kleuren gemaakt worden. De kinderen hebben heel hard gewerkt. De kinderen waren dan ook erg trots op wat ze gemaakt hadden. Het ziet er heel erg leuk uit.
Partijtje Sabine

Foto's van het partijtje van Sabine. Er is heel hard gewerkt en de meiden zijn wel drie uur aan het kleien geweest. Het resultaat was weer geweldig!!
Partijtje Brechje en Suzanne

Deze foto's zijn van het partijtje van Brechje en Suzanne. We maken hier een beertje op een spanen doosje. De resultaten waren weer geweldig na zo'n gezellig middagje kleien.
Partijtje Ivy

Dit zijn foto's van het partijtje van Ivy uit Hoofddorp. Ze maken hier een beertje op een spiegeltje.

Partijtje IJmuiden

Dit is het resultaat van een middagje kleien in IJmuiden. 6 jongens en 1 meisje.

Reserveer nu zelf zo'n leuk partijtje!!!!