*trakteren met "De Knutselschuur" *
Ik maak ook traktaties voor verjaardagen en geboorten. De figuurtjes zijn gemaakt van verschillende kleuren karton. De volgende figuurtjes zijn onder andere te koop in de webwinkel Tinkerbell, Peter Pan, Cars auto's, Pokemon, Donald Duck, Mickey Mouse, Minnie Mouse, Hello Kitty, Bumba enz. Staat jou favoriete figuurtje er nog niet bij mail me gerust want dan ga ik kijken of ik het figuurtje kan maken.

De prijs van de figuurtjes is vanaf 0.60 per stuk. Dit zijn alleen de kartonnen figuurtjes. Een bekertje erachter zonder snoep kost 0.15 per traktatie extra. Als je in de webwinkel minimaal 2 snoepjes en/of speelgoed erbij besteld, dan zit het bekertje bij de prijs in en pak ik ze per stuk leuk voor je in in cellofaan met vrolijke gekleurde lintjes. Let wel op, de traktaties met een bekertje erachter worden verstuurd als pakketpost volgens tnt tarieven. Ophalen van de traktaties bij mij thuis kan natuurlijk ook.

 

Wil je traktaties met karton erachter waar je een zakje chips tussen kan stoppen kost dat 0.10 extra per traktatie. Dit is dan zonder chips. Bestel je de traktaties kant en klaar met een klein zakje chips dan zit het kartonnetje bij de prijs in en pak ik ze per stuk leuk voor je in! De kant en klare traktaties opsturen is pakketpost en kost 6.95. De traktaties kunnen ook altijd opgehaald worden in Hoofddorp.

Eventueel kan je de traktaties ook bestellen met een knijper erachter. Daar kan je zelf een zakje chips of koekjes tussen doen. Dit is 0.05 extra per traktatie. Natuurlijk kan je dit ook kant en klaar bestellen!


Nu kan je ook een naamslinger bestellen met hetzelfde figuurtje die je trakteerd!! Meer info kan je vinden bij "naamslinger"!!
*Nog meer voorbeelden*Mario en zijn vriendjes!  Klik hier om te bestellen!Prins en prinsessen figuurtjes. Klik hier om te bestellen.
Verschillende Disney figuurtjes. Klik hier om te bestellen.

Verschillende Cars figuurtjes. Klik hier om te bestellen.

Verschillende Pokemon figuurtjes. Klik hier om te bestellen.

Diverse voorbeelden.  Klik hier om te bestellen.

Winnie de Pooh en zijn vriendjes. Klik hier om te bestellen.

Peter Pan en zijn vriendjes. Klik hier om te bestellen.


Diddl en Diddelina. Klik hier om te bestellen.

Dora en haar vriendjes. Klik hier om te bestellen.

Kleurige vlinders.Klik hier om te bestellen.

Als je er niet helemaal uitkomt of speciale wensen heb, hoor ik dat heel graag.

Naam : *
Adres :
Postcode / Woonplaats
Email adres : *
Vragen / opmerkingen :
Velden met een * zijn verplicht
Type de cijfers op het plaatje over
De Knutselschuur