*Opdrachten*Nog meer mogen maken!! Speciale opdrachten zijn altijd leuk!!


Schaapjes mogen maken. Deze waren om op de dop van een glazen pot te maken!


Een aantal schaapjes en hondjes in opdracht mogen maken!Geboortekaartje ingelijst!!


Nog een geboortekaartje ingelijst!


Foto's toegestuurd gekregen van het paardje. Ik heb geprobeerd er iets leuks van te maken om de jarige jop te verrassen! Is goed gelukt al zeg ik het zelf!!


Naamslinger gemaakt met tussenstukken van Sonic. Ook traktaties van Sonic erbij gemaakt! De traktaties zullen snel te bestellen zijn in de webwinkel!

Wil je een orgineel kado!? laat het trouwkaartje leuk inlijsten!

In opdracht een leuk naambordje gemaakt.

Er staan al veel voorbeelden en opdrachten bij de naamslingers zelf. Maar nu toch ook een paar bij de opdrachten.

En weer pokemon traktaties mogen maken!! Succes maar weer met trakteren!

Rapunzel traktaties kant en klaar!! De bekertjes gevuld met snoepjes, en daarna leuk ingepakt. Succes met trakteren Zilan!!Allemaal verschillende pokemon trakaties gemaakt. Alleen de kartonnen figuurtjes. Succes met het trakteren!!Een leuke opdracht gemaakt voor een geboorte. Ik had het geboortekaartje meegekregen naar huis. Ik heb op een tegeltje het kaartje precies na gemaakt. En ik heb met het geboortekaartje een leuk schilderijtje gemaakt. Ik ben heel benieuwd wat er gekozen gaat worden om kado te  geven. Ik hoop niet dat ik het te moeilijk heb gemaakt om te kiezen. Al u dat nou ook leuk zou vinden mail me of stuur het geboortekaartje op en ik regel het!!
Weer een grote doos vol kant en klare trakataties afgeleverd!! Rapunzel en Flynn. Ook nog leuke theepotjes met merci voor de juffen en meester! Gabrielle succes en plezier met trakteren!

Traktaties gemaakt van Mario. Alleen de kartonnen figuurtjes opgestuurd. Succes met trakteren.Traktaties gemaakt van Diddl en Diddelina met karton erachter waar een zakje chips tussen kan. Veel succes met trakteren!!!


29 tegeltjes gemaakt als herinnering aan "de brugpieperdag" van groep 8. De kinderen waren erg onder de indruk, en vonden het geweldig. Hele leuke reacties gekregen van zowel de leerlingen als ouders. Super!! Volgend jaar weer?!

Deze leuke gekleurde schaapjes in opdracht gemaakt. Erg leuk als een kraamkadootje. Mail gerust voor meer informatie. Ik kan de schaapjes in alle gewenste kleuren voor u maken!!

Ik heb samen met groep 8b van de basisschool Thabita in Hoofddorp deze klok gemaakt als afscheids cadeau van de basisschooltijd van groep 8 voor Juf Loes. Op woensdag was de juf niet op school, en ben ik stiekem langs gekomen. De kinderen waren in groepjes verdeeld en ieder groepje moest iets maken. Een groepje ging de klok schuren en schilderen, andere maakten met elkaar de wereld bol. Andere kinderen maakten de figuurtjes die op de wereldbol kwamen. En nog een ander groepje kinderen maakten de cijfers en de sterretjes. Zo heeft iedereen uit de klas iets gemaakt. En het resultaat mag er wezen. Het was super leuk om te doen want de kinderen waren heel erg enthousiast.


Diverse Winnie de Pooh spulletjes gemaakt in opdracht.


Pokemon traktaties gemaakt voor de verjaardag van Finn.


Winnie de Pooh verjaardagstaart gemaakt voor de kleuterklas. De kinderen vinden het prachtig om de kaarsjes uit te mogen blazen!!


Winnie de Pooh traktaties gemaakt voor het afscheid van Isa van de peuterspeelzaal.


Prinsesje Lillifee gemaakt in opdracht.


Voor groep 8 als herinnering aan "de brugpieperdag" 30 aardappelmannetjes gemaakt.

Deze orginele klok hebben we kado gegeven aan de juffen van groep 3. De klok krijgt een mooie plek in de klas na de verbouwing van onze school, "de regenboog".

Dit schilderij heb ik samen met Colette gemaakt voor de juffen van klas 1/2A van de Regenboog in Hoofddorp

Ieder jaar gaan we met een hele groep vrouwen een weekend fimokleien. We kijken nu alweer uit naar volgend jaar. Het weekend wordt georganiseerd door Eveline Klootwijk.

Zie voor meer info : www.crealine.nl

Dit pluk schilderij gemaakt voor de juffen in klas 1/2C van de Regenboogschool in Hoofddorp.

Als u ook zo'n orgineel kado wil geven, stuur me een mailtje en het komt helemaal goed!

Deze Diddl lamp gemaakt samen met Jacqueline en Vanessa, voor de eerste verjaardag van Britt.

Sesamstraat meetlat gemaakt voor Niels.

Voorbeelden van nieuwe kralen die ik heb gemaakt. De technieken kan je leren tijdens een kralenworkshop. 

Deze kettingen zijn speciaal gemaakt voor een afscheid. De kralen zijn door kinderen uitgezocht, en ik heb de kettingen ervan gemaakt.